Αεριστής Κρασιού On-Bottle Mini Vinturi 092207

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 092207
32.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Vinturi On-Bottle Αεριστής Κρασιού

Κατάλληλος για όλα τα κόκκινα και λευκά κρασιά
Κατοχυρωμένος σχεδιασμός
Γρήγορος και βολικός αερισμός κρασιού είτε από το μπουκάλι είτε από το ποτήρι
Επιταχύνετε τη διαδικασία αερισμού ενός κρασιού με τον αεριστή Vinturi On-Bottle. Ο βραβευμένος αεριστής On-Bottle της Vinturi ανοίγει και εξελίσσει τα κρασιά στο χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να σερβιριστεί ένα ποτήρι - καμία αναμονή όπως με τα παραδοσιακά διαφανείς.

Ο αεριστής On-Bottle διαθέτει κατοχυρωμένη τεχνολογία και μια κομψή, αλλά κλασική εμφάνιση. Κατά τον αερισμό του κρασιού σας, ακούστε τον ήχο - αυτός ο ήχος είναι μοναδικός για όλους τους αεριστήρες Vinturi και σας ενημερώνει ότι έχετε έναν αυθεντικό αεριστή Vinturi, όχι ένα αντίγραφο. Κατά το άνοιγμα του κουτιού, ο αεριστής Vinturi On-Bottle παρουσιάζεται. Απαραίτητο για τη διασκέδαση, ο αεριστής Vinturi On-Bottle είναι ιδανικός για τον γρήγορο αερισμό ενός ολόκληρου μπουκαλιού κρασιού ή ενός ποτηριού κάθε φορά.

Πώς λειτουργεί: Είναι απλό! Τοποθετήστε τον Vinturi στο λαιμό του μπουκαλιού σας, στη συνέχεια ρίξτε το κρασί σας. Όταν το κρασί περνάει μέσα από τον Vinturi, ο εσωτερικός, κατοχυρωμένος σχεδιασμός του δημιουργεί μια αύξηση στην ταχύτητα του κρασιού ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πίεσή του. Αυτή η διαφορά στην πίεση εισάγει την κατάλληλη ποσότητα αέρα, ο οποίος αναμιγνύεται με το κρασί για το σωστό χρονικό διάστημα και παρέχει ένα καλύτερο άρωμα, ενισχυμένες γεύσεις και μια πιο ομαλή επιφάνεια - ο απόλυτος τέλειος αερισμός. Είναι τόσο εύκολο.

Καθώς το κρασί αναπνέει, ανοίγει και απελευθερώνει τα επιθυμητά αρώματα και γεύσεις του. Όσο περισσότερο εκτιμάτε το κρασί, τόσο περισσότερο θα εκτιμήσετε τη διαφορά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Vinturi
Χρώμα Διάφανο
product bottom banner